Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Felix Avila ascendeix al nivell A Open Catalunya


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

15-05-2018 10:13

Felix Avila. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cap de setmana d’open Catalunya amb molt vilanovins jugant la segona fase de la competició individual de la Federació catalana.

Felix Avila perdia a la final de l’Open B amb el d’Esparreguera Oriol Abante. Abans però havia guanyat a rivals de nivell, Puigmal,Cuchinello,Bahi i a les semifinals al vilanoví Albert Soler a les files de l’Hospitalet. Francesc Conde no podia mantenir el nivell B.

En categories edats Albert Carmona i Biel Garrote arribaven als vuitens del Juvenil A,Josep Marsal mantenia el nivell B i Sergi Ramírez ascendia sent campió del nivell C, Samuel Encuentra semifinalista. Bernat Gimeno era quart finalista del nivell B benjamí.

El segon equip a un partit de l’ascens

El segon equip guanya al Sallent 4-2 en la final del play-off d’ascens de primera i es guanya el dret a jugar per l’ascens a preferent en un partit a Reina Elisenda el diumenge vinent contra el campió de segona provincial. 2 punts de Biel Garrote i 2 de Jordi Cepero serveixen per acabar doncs cinquens de la lliga de primera i anar a aquest enfrontament contra el campió de segona provincial que pot fer així un doble ascens.

El quart equip perd en la fase d’ascens a segona B contra el Parets 1-5 i per tant ocupa la vuitena posició final. Un punt d’Arnau Mestres i l’equip queda doncs com tercer reserva per ascendir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.