Vegueria del Penedès

PATINATGE

Crònica del CPA Sitges al Campionat Territorial


CPA Sitges Sitges

17-05-2018 16:41

Ariadna Formatjer (Cadet) i l'Andrea Serra (Juvenil) amb la seva entrenadora. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana, es va celebrar el Campionat Territorial Cadet B i Juvenil B, a St. Vicenç de Torelló, i on el nostre club hi estava doblement representat per l'Ariadna Formatjer (Cadet) i l'Andrea Serra (Juvenil).

Tot i l'entrega i la voluntat d'ambdues, els resultats no les van acompanyar del tot, però l'experiència d’arribar a proves d'aquest nivell, les encoratja a continuar treballant i millorant de cara al futur més immediat. Ambdues van assolir la 30ª plaça a les categories corresponents, però s'enduen un gran record de companyonia i l'experiència de la competició de categoria nacional.

Felicitats a totes dues, i a l'equip tècnic del club per les espectaculars coreografies, i representat en aquesta ocasió per la Natàlia Medina.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.