Vegueria del Penedès

DIA DELS MUSEUS

Els museus de tot el Penedès obren les seves portes als visitants més nocturns


Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú

20-05-2018 20:33

La Nit dels Museus, a l'Espai del Far de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els museus del Penedès han obert aquest dissabte les seves portes fins ben entrada la matinada per a tots aquells visitants nocturns que els han volgut visitar. Els museus a més d'obrir les seves portes al públic de forma gratuïta perquè visitin les exposició, han organitzat, entre d'altres activitats, visites guiades, recreacions històriques, concerts i dansa.

El Departament de Cultura ha comptabilitzat més de 250 activitats especials per celebrar el Dia dels Museus de Catalunya, que va tenir lloc aquest divendres, i la Nit dels Museus que se celebra aquest dissabte amb centres oberts fins a la una de la matinada en centres de tot el territori català. La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de 4.000 museus de 40 països.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.