Vegueria del Penedès

RUGBI

Debut de l’Anoia Rugby Club en el torneig 7’s de la Federació Catalana de Rugbi


Anoia Rugbi Club Igualada

21-05-2018 20:11

Debut amb derrota del sènior masculí

Senior ARC 7s. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El sènior masculí de l'Anoia Rugby Club es presentava aquest dissabte, al camp del Sant Cugat, per primer cop, a jugar 7's. Van jugar contra equips amb més història i recorregut. I tot i obtenir un resultat en contra, van aprendre molt d'aquesta experiència i esperen amb ganes la propera jornada de torneig que serà ben aviat.

Dues victòries i una derrota porten als sots 14 a les semifinals del 7’s

El base sots14 de l'Anoia Rugby Club també s'estrenava aquest dissabte en torneig de 7  juntament amb l'Esparraguera rugby. Els HippoVikings van jugar contra 3 equips, un d'ells germà fins fa poc, els diables del Rugby Club Martorell y els altres dos buc1929 i Rugby Sant Cugat, amb més trajectòria i experiència. Van guanyar 2 de 3 i esperen amb moltes ganes demostrar el que han aprés aquesta primera ronda de partits i lluitar cada minut al camp la propera jornada de semifinals i final a Torrent dels Llops, Martorell, el proper Dissabte 26.

I no ens oblidem dels petit de l'escoleta.

Els més petits (6-12anys) s'ha desplaçat aquest diumenge fins Vic, per participar a la trobada d'escoles de Rugbi de Catalunya. S'ho han passat d'allò més bé, i han gaudit d'una jornada de Rugbi fantàstica. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.