Vegueria del Penedès

RECERCA I DETENCIÓ

L'agredeixen en un baralla a Vilanova i acaba detingut per una ordre judicial pendent


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2018 10:39

Segons testimonis, dos homes d'entre 30 i 40 anys haurien agredit al detingut i a una segona persona, de 59 anys, que l'havia intentat ajudar

La rambla de la Pau, cantonada amb el carrer de l'Àncora. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local va detenir dissabte a la nit un home de 51 anys que tenia una ordre judicial de recerca i detenció. L'home va ser detingut després que aquest fos víctima d'una baralla que es va produir a la rambla de la Pau, cantonada amb el carrer de l'Àncora.

Segons testimonis, dos homes d'entre 30 i 40 anys haurien agredit al detingut i a una segona persona, de 59 anys, que l'havia intentat ajudar. Realitzada la identificació de la víctima, que va haver de rebre atenció mèdica a causa de l'incident, els agents van procedir a la seva detenció, ja que tenia pendent una ordre judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.