Vegueria del Penedès

OK LLIGA

Marc Grau és la primera novetat del Noia Freixenet 2018/19


CE Noia El Vendrell

29-05-2018 9:46

Marc Grau. Luis Velasco

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jove jugador Marc Grau (22 anys), procedent del CH Lloret Vila-Esportiva, és la primera incorporació del Club Esportiu Noia Freixenet per a la temporada 2018/19. Aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l’equip lloretenc amb 22 gols.

Marc Grau i Tallada (28/12/1995) va començar a jugar a hoquei amb tres anys a l’equip que l’ha vist créixer, el CH Lloret. Al llarg de la seva trajectòria, ha aconseguit un ascens a l’Ok Lliga (2014/15), sent campió de Primera Divisió i subcampió, aquell mateix any, de la Copa de la Princesa disputada a Grado.

A nivell formatiu ha estat subcampió de Catalunya benjamí i aleví, així com també campió infantil amb la selecció de Girona al Campionat Territorial de Catalunya. Com a jugador del Lloret també ha quedat quart d’Espanya en categoria aleví, quart de Catalunya en infantil, setè de Catalunya en juvenil i cinquè de Catalunya en júnior.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.