Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El Vilabàsquet omple la Gamba de bàsquet


Associació Vilabàsquet Vilafranca del Penedès

29-05-2018 20:03

Participants a la trobada final de l'Associació Vilabàsquet. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 27 de maig més de 200 infants de Vilafranca i rodalies van gaudir de la trobada final de l'Associació Vilabàsquet.

Com a activitat de tancament del curs, molts jugadors i jugadores es van reunir diumenge al matí al pavelló de la Gamba, a Vilafranca, per jugar a bàsquet. La trobada va comptar amb la participació de tots els equips que enguany formen part del Vilabàsquet i alguns equips convidats de la comarca. En la categoria de prebenjamins hi van participar les escoles de Mas i Perera, Pau Boada, Vedruna Sant Elies, Sant Josep, Jaume Balmes i Baltà Elies. En la categoria de benjamins i alevins hi van assistir el Pau Boada, Mas i Perera, Sant Martí, Sant Quintí de Mediona, Torrelles de Foix, Estalella i Graells, U.E. Subirats i La Granada.

La trobada va finalitzar amb un triangular infantil amb l'equip federat Francadent-Vilabàsquet, l'IES Vilabàsquet que competeix a JESPE i l'equip infantil de Sant Elies i un concurs de tir pels benjamins i alevins.

Infants i joves d'entre 4 i 14 anys van gaudir de tot un matí ple de bàsquet on els jugadors i jugadores han pogut demostrar el seu desenvolupament amb molta il·lusió i joc net; gaudint al màxim del que els agrada fer: jugar a bàsquet.

També des de la junta es vol felicitar l'equip Sènior V per la segona posició a la lliga, i tot i que encara no està clar si l'any que ve voldran pujar a Tercera Catalana o seguir a Territorial, els felicitem per la boníssima temporada que han fet.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.