Vegueria del Penedès

RUGBI

Torneig dels dofins a Sitges


RC Sitges Sitges

30-05-2018 10:10

Torneig dels dofins a Sitges. Jaume Andreu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 26 de maig es va celebrar la primera edició del Torneig dels Dofins, on participen sols Escoles de Rugby. En aquesta primera ocasió participaren les escoles del Gòtics, Sant Quirze del Vallès, Cornellà de Llobregat, Químic, Tarragona i Andorra, a més dels amfitrions del RC Sitges. En total foren més de 350 nens i nenes que gaudiren tot el matí al voltant de la pilota ovalada.

Al ésser la modalitat Torneig , hi ha un guanyador a cada categoria concretament el RC Sitges en va resultar el guanyador a les categories Sub8 i Sub12, mentre que els barcelonins del Gòtics dominaren en categoria Sub10.

Ara sols resta esperar que aquest Torneig es converteixi en un referent dins el calendari rugbístic sitgetà i en la propera edició comptar amb equips de França o de la resta de l'estat espanyol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.