Vegueria del Penedès

NEGOCI ON LINE

Les reserves per Internet a restaurants augmenten un 34% el 2017


ACN Barcelona

30-05-2018 19:09

Les reserves per Internet a restaurants augmenten un 34% el 2017 El tiquet mitjà més consumit se situa al voltant dels 29 euros i la cuina mediterrània és la preferida, segons un estudi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cada cop hi ha més persones que reserven restaurant a través d'Internet. El 2017 les reserves van augmentar un 34% en relació a l'any anterior i durant el primer trimestre del 2018 van créixer un 25%. Així ho indica un estudi de la plataforma on-line 'El Tenedor', que també subratlla que la major part de reserves on-line a Barcelona es van fer restaurants de l'Eixample (44%). L'informe, realitzat conjuntament amb TripAdvisor, conclou que el tiquet mitjà més consumit se situa al voltant dels 29 € i que la cuina mediterrània és la preferida tant per turistes com per barcelonins, seguida molt de prop per la japonesa.

D'altra banda, Barcelona ha estat la ciutat més premiada de tot l'Estat en els Certificats d'Excel·lència 2018 que atorga la plataforma TripAdvisor, amb un total de 1.578 restaurants guardonats. Coincidint amb l'anunci d'aquests reconeixements, la web de viatges ha presentat, en col•laboració amb el Gremi de Restauració de Barcelona, un informe sobre Tendències del sector de la Restauració a Barcelona que confirma el bon estat de la restauració de la ciutat. La puntuació mitjana a TripAdvisor dels restaurants locals millora any rere any i el 2018 ha assolit un 4,10 sobre 5, la més alta de tot l'Estat espanyol. El Gremi vol fomentar la digitalització dels restaurants de la ciutat que encara no han fet el salt a les noves tecnologies, i la formació de professionals del sector en aquesta matèria.

L'acord de col·laboració entre el Gremi de Restauració de Barcelona i les companyies TripAdvisor i El Tenedor es materialitzarà amb la posada en marxa de formacions presencials en noves tecnologies, reputació en línia i altres disciplines que permetin als restauradors fer un pas endavant en la digitalització i la visualització dels seus negocis. Actualment, segons dades de El Tenedor, els restaurants barcelonins reben el 40% de les seves reserves de forma digital, el 90% compten amb perfils a les xarxes socials i un 45% tenen una pàgina web pròpia, canals que potencien l'afluència de clients al negoci.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.