Vegueria del Penedès

SLOW LIFE

Feel Chill celebra el 17 de juny la seva 3a edició al casc antic d’Olivella, al cor del Parc del Garraf


Redacció Olivella

11-06-2018 17:49

Inspirat en l’estil de la filosofia Slow Life, Feel Chill transforma durant un dia cada racó d’Olivella amb activitats educatives i sostenibles

Feel Chill celebra el 17 de juny la seva 3a edició al casc antic d’Olivella, al cor del Parc del Garraf. Ajuntament d'Olivella

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament d’Olivella col·labora, un any més, amb el festival “Feel Chill – family chill out experience” que se celebra el proper 17 de juny al casc antic d’Olivella amb l’objectiu de donar suport a les diferents iniciatives locals i a aquelles activitats culturals i de promoció del municipi que ajuden a projectar Olivella cap a l’exterior. 

Inspirat en l’estil de la filosofia Slow Life, Feel Chill transforma durant un dia cada racó d’Olivella amb activitats educatives i sostenibles, alhora que divertides: ioga per grans i petits, dansa, chi kung, risoteràpia, xerrades sobre nutrició,  vegan street food, coach mindfullness,  tallers infantils, ... Un Market de productes compromesos amb el medi ambient, la sostenibilitat i el reciclatge, així com dos petits escenaris per la musica i una zona de pícnic i restauració completen la proposta de Feel Chill – Family Chill Out Experience. 

Una de les moltes novetats que incorpora la 3ª edició de Feel Chill  és la programació d’un Vermut Electrònic a l’Espai Lluna, amb musica Chill Out i un concurs fotogràfic de la mà de Tafaner.

Les activitats de Feel Chill – Family Chill Out Experience es reparteixen pel casc antic d’Olivella en diferents espais amb personalitat pròpia:

Espai Sol

L’Espai Sol és el punt d’inici de la jornada amb una sessió de Hatha Ioga. Aquest espai acull també les activitats relacionades amb el benestar dissenyat per a tots els públics amb diferents propostes de Dansa, Chi Kung, Risoteràpia, Ioga en família o relaxació amb Bols Tibetans.  En aquest espai trobareu el Laberint Meditatiu que ja forma part de la Plaça de l’Església d’Olivella des de la primera edició de Feel Chill. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.