Vegueria del Penedès

TENSIÓ LOCAL

El CDR de Vilafranca denuncia "persecució" i "sancions" de la policia local


Redacció Vilafranca del Penedès

26-06-2018 9:27

En un comunicat, denuncien 'la persecució de la solidaritat amb les preses i exiliades, i l'arbitraritat i opacitat en la gestió del govern'

El CDR de Vilafranca denuncia "persecució" i "sancions" de la policia local. CDR Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Comitè de Defensa de la República de Vilafranca del Penedès denuncia "persecució" i "sancions" per part de la policia local. A través d'un comuicat, el CDR diu que "en les darreres setmanes diverses companyes han estat interpelades i amenaçades per part de la policia local a ser sancionades per col·locar llaços grocs en diversos espais de la vila en solidaritat amb els preses polítiques i exiliades".

Segons denuncien, "un company del CDR de Vilafranca ha estat multat, emparant-se en una ordenança municipal de civisme, de dubtosa acceptació social i amb la qual és difícil l'encaix entre la decoració i no malmetre res de la via pública". Després d'aquesta sanció, el comitè considera que intolerable "la persecució de la solidaritat amb les preses i exiliades, i l'arbitraritat i opacitat en la gestió del govern, entre els acords de suport al ple municipal i la seva aplicació als carrers".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.