Vegueria del Penedès

PATINATGE

Arantxa Navarro divuitena al Campionat d’Espanya Júnior


CP Calafell Calafell

03-07-2018 9:38

Arantxa Navarro divuitena al Campionat d’Espanya Júnior. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La patinadora Arantxa Navarro del Club Patí Calafell ha competit els dies 29 i 30 de juny al Campionat d’Espanya júnior de patinatge artístic celebrat a La Corunya, amb la participació de les 32 millors patinadores júnior d’aquesta temporada a Espanya.

Divendres es va executar el disc curt amb una provisional vintena posició de l’Arantxa, dissabte va executar un disc llarg molt complet i va poder remuntar dues posicions acabant divuitena.

La guanyadora del Campionat d’Espanya ha sigut la gallega Nadia Iglesias, la segona posició ha estat per la valenciana Andrea Silva i la tercera per l’Ariadna Milara del Club Patí Mollerusa.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat també a Sant Sadurní D’Anoia el segon Campionat Barcelona Open Roller amb la participació de dues patinadores de categories.

La Núria Ollé s’ha proclamat campiona de la categoria sènior i la Mireia Raventós ha pujat a la tercera posició del podi en la categoria juvenil.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.