Vegueria del Penedès

ATLETISME

Pol Retamal torna a batre records


Velocistes Penedès Vilafranca del Penedès

03-07-2018 9:46

imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El velocista de Sant Martí Sarroca Pol Retamal, de 19 anys, és en estat de gràcia. Fa una setmana va assolir a Múrcia la corona estatal en categoria sub-20 després d’establir en les semifinals i la final (20.94 i 20.93) el rècord de la categoria en el doble hectòmetre. I ahir la va rebaixar 4 centèsimes més (20.89) a l’estadi Joan Serrahima, en el marc del campionat de Catalunya absolut.

El registre de l’atleta blaugrana, a més d’un nou rècord de la competició, suposa la mínima per a l’europeu de Berlín (20.90). La federació espanyola exigeix 20.80 per als majors de 22 anys, però per als nascuts a partir del 1996 –Retamal és del 1999– en fan prou amb 20.90, la mateixa mínima que marca la federació europea. El velocista del Barça, en tot cas, va fer la nova plusmarca només una hora després d’haver corregut les semifinals en 21.04, que ja feien preveure un nou èxit amb vista a la final. Retamal ja havia estat campió l’any passat amb 21.00 justos.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.