Vegueria del Penedès

RELLEU

Jaume Armengol, nou president de la Confraria del Cava per la renúncia de Toni de la Rosa


ACN Sant Sadurní d'Anoia

17-07-2018 20:56

El fins ara president plega per motius personals i argumenta que vol dedicar-se plenament a l'empresa familiar

Jaume Armengol, nou president de la Confraria del Cava per la renúncia de Toni de la Rosa. Confraria del Cava

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jaume Armengol i Calvet, fins ara vicepresident de la Confraria del Cava, assumirà les funcions de president de l'entitat després que Toni de la Rosa i Torelló hagi anunciat aquest dimarts que deixa el càrrec per motius personals. De la Rosa ha explicat que té la intenció de dedicar-se plenament a l'empresa familiar. Armengol i la resta de membres de la junta directiva i el consell capitular es mantindran en actiu fins que es convoqui l'Assemblea General. De la Rosa va entrar a la Confraria del Cava com a jove confrare. El 2007 va entrar a la Junta Directiva com a Mestre de Cerimònies fins que, el maig del 2013, va ser nomenat president en substitució de Pere Bonet.

Del seu mandat destaca el canvi de la coronació de la Reina del Cava pels Ambaixadors del Cava que es va produir fa dos anys, la posada en marxa de la campanya 'Per Sant Jordi llibre rosa i Cava', que se celebra des del 2014 en col·laboració amb RAC1, o la consolidació de la Nit Solidària del Cava, a través de la qual la Confraria recapta fons per a Càritas.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.