Vegueria del Penedès

INCIVISME

L'Ajuntament de la Bisbal denuncia que diversos motoristes estan destrossant el futur parc del Priorat


Redacció La Bisbal del Penedès

27-07-2018 18:14

El consistori demana la col·laboració ciutadana per identificar les persones que estan fent malbé el parc d'esbarjo, fent cas omís de la senyalització i arrencant-la

L'Ajuntament de la Bisbal denuncia que diversos motoristes estan destrossant el futur parc del Priorat. Ajuntament de La Bisbal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de La Bisbal del Penedès està construint un parc d’esbarjo al Priorat de la Bisbal i ha denunciat públicament que "diverses persones han emprat els camins del parc com a circuit de moto i han estat fent malbé el patrimoni públic". El consistori va col·locar diversos cartells indicant la prohibició de circular en moto però, tot i això, aquestes persones no només hi han seguit circulant sinó que han arrencat els cartells.

L’Ajuntament podria denunciar els autors dels fets i reclamar-los l’import dels danys i els desperfectes per haver fet malbé el patrimoni públic; per haver circulat amb vehicles a motor, de forma reiterada, per una via que no està destinada a aquest ús i que compta amb senyalització que prohibeix de forma expressa la circulació de motos; i per haver arrencat l’esmentada senyalització.

Per això, el consistori demana la col·laboració ciutadana per identificar les persones que estan fent malbé el patrimoni públic a fi i efecte que puguem procedir a denunciar els fets davant les autoritats pertinents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.