Vegueria del Penedès

TENSIÓ AL PLE

Una protesta contra la venda de pisos a un fons voltor obliga a suspendre el ple de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-07-2018 19:20

Famílies afectades han intentat intervenir al ple durant el debat de pressupostos i l'alcaldessa ha hagut de susprendre la sessió i ordenar el desallotjament de la sala

Una protesta contra la venda de pisos a un fons voltor obliga a suspendre el ple de Vilanova . CUP Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una protesta contra la venda de pisos a un fons voltor ha obligat a suspendre el ple de Vilanova. Famílies afectades per la venda del parc d'habitatge del Banc Sabadell al fons Cerverus CM han intentat intervenir al ple durant el debat de pressupostos i l'alcaldessa ha hagut de susprendre la sessió i ordenar el desallotjament de la sala davant dels crits i retrets dels manifestants, convocats per la plataforma 500x20.

La tensió entre el públic i el govern ha obligat a fer fora de la sala els manifestants, que reclamaven el suport de l'Ajuntament a les famílies que han ocupat pisos buits. Un quart d'hora després de l'incident, la sessió plenària s'ha pogut reemprendre amb normalitat, però amb la sala desallotjada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.