Vegueria del Penedès

COL·LABORACIÓ CIUTADANA

La policia deté dos homes que intentaven entrar a robar en cases del centre de Vilanova de matinada


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-08-2018 21:17

Una trucada ciutadana va alertar els agents de la presència dels tres individus amb llanternes que voltaven prop de les cases

La policia deté dos homes que intentaven entrar a robar en cases del centre de Vilanova de matinada. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilanova va detenir dijous passat a les quatre de la matinada dos homes de 35 i 31 anys que havien accedit a un habitatge del carrer de Manuel Tomàs, en companyia d'un tercer home que va aconseguir fugir. Una trucada ciutadana va alertar els agents de la presència dels tres individus amb llanternes que voltaven prop de les cases.

La ràpida intervenció va permetre la detenció d'aquests homes, que ja havien aconseguit entrar a l'habitatge i estaven canviant el pany. Durant l'escorcoll se'ls van intervenir diverses eines com tornavisos, martells, guants i un pany de porta.

L'habitatge és propietat d'una família estrangera que hi resideix per temporades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.