Vegueria del Penedès

LLAÇOS GROCS

Una acció contra símbols independentistes a Vilafranca acaba amb acusacions creuades d'agressió


ACN Vilafranca del Penedès

26-09-2018 22:02

Un jove intenta evitar la retirada d'una pancarta a la capella de Sant Joan i un grup d'encaputxats el redueix contra el terra

La plaça de la Vila s'ha omplert aquest vespre per rebutjar les agressions feixistes

La plaça de la Vila s'ha omplert aquest vespre per rebutjar les agressions feixistes . CUP Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una actuació contra els llaços grocs i els símbols independentistes a Vilafranca del Penedès, reivindicat per diversos grups unionistes com Tabàrnia o l'autoanomenat Grup d'Alliberament del Penedès, ha acabat aquesta passada nit amb acusacions creuades amb els CDR per presumptes agressions d'uns i altres. Els fets han tingut lloc a la capella de Sant Joan, quan un dels integrants dels grups unionistes intentava despenjar una pancarta amb un ganivet lligat a l'extrem d'un pal. Segons s'aprecia a les imatges que ells mateixos han distribuït, en aquell moment un jove ha intentat prendre-li l'eina d'una estrebada i seguidament la resta de membres del grup, tots ells encaputxats, l'han perseguit i reduït contra el terra.

El CDR ha condemnat l'agressió dels encaputxats i aquest, al seu torn, han distribuït noves imatges d'un blau a l'esquena d'un home d'una presumpta agressió que no apareix al vídeo. Tot i això, acusen els independentistes d'assetjament. La plaça de la Vila s'ha omplert aquest vespre per rebutjar les agressions feixistes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.