El Barça guanya la Copa Continental d'hoquei patins

Llorens Mateo VNG

01-10-2018 10:11

El Barça guanya la Copa Continental d'hoquei patins . Antonio Lopes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El F.C. Barcelona ha guanyat la Copa Continental d'hoquei patins en derrotar al Porto en la tanda de penals, en el partit de la Final a Quatre que s'ha disputat el passat cap de setmana a Barcelos.

El Barça s'ha avançat per 2 gols a 0 -el segon jugant en inferioritat-, però el Porto ha escurçat diferències abans del descans. En la segona part i a manca de cinc minuts pel final els portuguesos han empatat i en un minut boig -un gol per cada equip- han portat a la pròrroga sense que es mogués el marcador. En la tanda de penals 3 a 2 a favor del Barça.