Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Patí Vilafranca empata a dos en l’estrena de la Copa EsportsPenedès


CP Vilafranca Vilafranca del Penedès

01-10-2018 10:24

Marc Vázquez en una jugada d'actac del Patí Vilafranca . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, es va estrenar amb un empat a la Copa EsportsPenedès davant el FC Barcelona B.

Els vilafranquins van començar malament, ja que el Barça es va avançar amb un 0 a 2, però el Vilafranca va reaccionar abans de la mitja part amb un gol del capità Lluís Ferrer.

A la repressa els vilafranquins van sortir més frescos i ambisiosos, i van impregnar un alt ritme de joc, sense que el Barça pogués fer res. Un gran gol de Marc Vázquez, va posar l’empat al marcador, i amb el resultat de 2 a 2 s’acabava el partit. Un partit amb una alta afluencia de públic que va servir perquè tots els jugadors del Patí tinguessin minuts de joc, i els tècnics poguessin veure les evolucions dels seus homes.

Ara el proper partit del Patí serà dissabte vinent, 6 d’octubre, al Pavelló de les Casernes de VIlanova i la Geltrú, davant l’equip anfitrió a les 20h.

Aquests són els partits de la pre-temporada del CP Vilafranca

 

 

Resultats dels partits del CP Vilafranca del cap de setmana

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.