Vegueria del Penedès

RUGBI

El S16 guanya l’amistós a Castelldefels


Rafa Linares Olivella

01-10-2018 18:13

El jugadors del S16 del Nova Olivella a Castelldefels. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dissabte el combinat Sub16 del Esparraguera RC./Anoia RC./ Rugbi Nova Olivella guanyava el partit amistós contra el CRUC a Castelldefels.

Una primera part on el combinat va ser superior a la davantera, amb un joc dinàmic a la línia i amb una primera marca del jugador del Nova, Axel Linares. Dues marques més de l’equip visitant feia que el resultat a la mitja part donés el partit quasi sentenciat per 0 a 19. Els nois del combinat van baixar el ritme de joc i gairebé arriba el CRUC a la remuntada somiada, amb un 12 a 19, final. Un bon tercer temps i cap a casa.

Aquest dissabte comença la lliga

Els jugadors del Nova de les categories sub14 a sènior cedits al Sel Vilanova i RC. Sitges començaran la lliga aquest cap de setmana. Després d’un setembre ple d’amistosos arriba l’hora de la veritat. Els Sub.16 cedits a Vilanova debutaran a casa del CEU. Englobats al grup amb RC. Sant Cugat A, CRUC Castelldefels B i elRC. Torroella de Montgrí.

El club olivellenc també tindrà representació al Sub14 i sènior al SEL Vilanova. L’escola del Nova Olivella jugarà també juntament amb Sel Vilanova amb un Sub12.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.