Crònica de la primera jornada de lliga de Futbol Sala Vila de Sitges

Redacció Sitges

03-10-2018 10:45

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jornada va començar amb el partit entre el Pura Vida i el F.S Sant Pere - La Trobada. Partit molt intens i igualat. Quant semblava que el partit tenia millor aspecte per al Pura Vida després de posar-se 3 a 1, el conjunt visitant va començar a apretar, retallar distàncies i intentar la igualada amb porter jugador que potser van merèixer. Resultat final de 3 a 2 amb menció en el tram final pel porter del Pura Vida Oriol Ibáñez. A més, destaquem de partit els golejadors del Pura Vida Sergi Llorens i Sergi Plazas i del F.S Sant Pere - La Trobada els anotadors van ser Carles Barceló i Rubén Gunter.

El segon partit enfrontava a la Penya Barcelonista-New Ricky's amb el Vallpineda i igual que en el inaugural, la igualtat va ser la tònica, obligant al vigent campió, La Penya Barcelonista-New Ricky's a capgirar el marcador que al descans era desfavorable per 1 a 2. El resultat final va ser de 5 a 4 i la Penya va salvar els 3 punts. En aquest partit destaquem també els doblets de Guillem Gracia per part de la Penya Barcelonista i Jose Ignacio Rodriguez del Vallpineda.

Després es va diputar el partit Can Llopis - Ferreteria Ruiz on els visitants es van mostrar superiors tot el partit i molt sòlids defensivament. A la mitja part el marcador era de 0 a 2 però podia ser més ampli ja que “la ferre” va enviar dues pilotes al pal. A la represa va continuar la mateixa tònica, els visitants van marcar el 0 a 3 i quan el Can Llopis feia porter jugador va encaixar el 0a 4 de les botes del porter debutant de la Ferreteria Ruiz Marc Gilabert de porteria a porteria. Només la falta d'encert va fer que el resultat no fos mes ampli. A destacar el bon partit de Axel Sapera i David Llopis i per part de la Ferreteria Ruiz el jugador Joaquim Ramos que va completar un partit rodó en aportació defensiva i un gol.

El quart partit de la jornada enfrontava als Internazionales FC i a la Pizzeria Francesco, partit que a la mitja part ja estava sentenciat per part dels visitants tot i començar perdent. A la segon a part la tònica no va canviar i la Pizzeria Francesco va acabar golejant per 3 a 11. A destacar dels locals el doblet de gols de Alexander Peñafiel i a Diego Celentano autor també d'un gol per part dels Internazionales i sobretot els cinc gols d'Erik Roqueta del Franceso i els tres d'Ivan Molina.

El següent partit enfrontava al Sucrense i a la Gravesinha que va tenir una primera part molt igualada en que el Sucrense no va merèixer anar al descans perdent per 0 a 1. A la segona part la Gravesinha si que va ser molt superior acabant el marcador 0 a 6. Destaquem a Luciano Murcia del Sucrense que va portar el pes de l'equip i per part de la Gravesinha Raúl López i Roger Fontanillas que van fer un doblet de gols tots dos.

Per finalitzar la jornada es va jugar el Dulcor Pastisseria contra el LDB Construcciones Villanueva. Partit que va començar amb els visitants guanyant 1 a 3 tot i que al final del primer període tornava a estar iguala a tres gols. En la segona part el Dulcor Pastisseria va millorar el seu joc augmentant al diferencia fins al 7 a 3 però una bona reacció de l'equip visitant va donar emoció al tram final i va fer que s'acabés amb un 7 a 5 final. A mencionar el doblet de Jordi Sentis i Alex Soteras que va parar un penal per part del Dulcor i per l'equip visitant Wassim Yousgy i Manuel Castorina també amb doblets.

L'equip que descansava era el Futrockclub.

Així doncs la Pizzeria Francesco es el primer líder gracies a la millor diferencia de gols i al seu “pichichi” Erik Roqueta amb 5 dianes encapçala la llista de golejadors.

La propera jornada ens oferirà uns interessants Ferreteria Ruiz - Penya Barcelonista New Ricky's i el FS Sant Pere La Trobada - Vallpineda.