DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

MOSTRA DE CAVES

El Cavatast es manté en forma i amplia el públic novell fins al 30% dels assistents


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

08-10-2018 16:34

Les vendes de cava a la botiga del Cavatast han augmentat un 5'5 % respecte de l'any passat, arribant a les 1.800 ampolles venudes

El Cavatast es manté en forma i amplia el públic novell fins al 30% dels assistents. Cavatast

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Sadurní d’Anoia el 22è Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent del sector a Catalunya. La capital del cava ha acollit milers de visitants que han renovat la confiança en el Cavatast i s’han acostat al municipi per gaudir del millor cava i de les propostes gastronòmiques de la mostra.

Un any més, les primeres opinions recollides entre els assistents, organitzadors i expositors és de satisfacció generalitzada i es constata que el Cavatast manté l’interès dels elaboradors, que han tornat a omplir la Rambla de la Generalitat d’una gran varietat de referències.

Així, a partir de les valoracions recollides per l’empresa d’opinió pública The Whatsons, el públic atorga al Cavatast una valoració general de 9 sobre 10 i el 97% dels assistents mostren intenció de repetir en la propera edició.

Pel que fa a la procedència del públic, més de la meitat dels assistents provenen de la província de Barcelona, tot i que augmenta també el públic local (27%). A més, la presència de públic internacional creix de manera notable en aquest Cavatast.

El perfil del visitant continua sent majoritàriament femení (57% dones i 43% homes), i enguany augmenta el públic d’entre 45 i 54 anys i també s’ha detectat un augment entre els assistents menors de 30 anys.

Enguany també ha augmentat la intenció de despesa dels visitants, que en termes generals se situa per sobre dels 60€ per persona. Les vendes de cava a la botiga del Cavatast han augmentat un 5'5 % respecte de l'any passat, arribant a les 1.800 ampolles venudes.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava gaudeixen d’una gran varietat de caves i propostes culinàries de la zona, a més de tastar productes nous que porten els elaboradors. L’organització, constatat l’èxit d’aquesta edició, ja treballa en les millores i canvis per tal de seguir creixent i oferint als visitants i als expositors una experiència de la més alta qualitat.

El compromís i l’exigència en fer una mostra referent també l’entomen els expositors, que un any més han dificultat molt l’elecció, per part del jurat, de l’estand millor decorat. El guanyador del Cavatast 2018 ha estat l’estand de Molí Parellada, seguit de Muscàndia, Pedregosa i Perelada.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.