Vegueria del Penedès

FLASH

Ximo Brotons publica un assaig crític sobre la filosifia i la política


VD

03-12-2003 11:42

L'autor vilanoví presentarà el seu llibre aquest divendres a la Paperera

Portada de Ensayo sobre el sentido común (dirigido a la multitud democràtica)

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ximo Brotons fa un recorregut crític per la història de vàries tradicions filosòfiques i els principis ètics de la política, sota el seu prisma particular del sentit comú. L'assaig està dirigit, segons el propi autor, "a la multitud democràtica" i repassa en tres capítols l'aproximació al sentit comú, l'alegria del sentit comú i el sentit comú i la llibertat.

L'autor vilanoví presentarà la seva obra aquest divendres a les vuit del vespre a la sala d'actes de la Paperera, amb el suport de Josep Pradas, llicenciat en Filosofia Política de la UB i membre del consell de redacció de la revista Lateral.


Amb aquesta obra, l'editorial vilanovina El Cep i la Nansa arriba a les 85 obres publicades des dels seus inicis. L'obra es titula "Ensayo sobre el sentido común (dirigido a a multitud democràtica)" i ha estat publicat a la col.lecció Sèrie VERSAT

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.