Vegueria del Penedès

LA FOSSA

Avinyonet del Penedès, escenari del rodatge de la nova minisèrie de TV3


Redacció Avinyonet del Penedès

09-10-2018 11:58

El centre de treball s’establirà al local de la Societat La Torre, a les Gunyoles, i tant veïns com veïnes podran assistir a la gravació de les diferents seqüències

Avinyonet del Penedès, escenari del rodatge de la nova minisèrie de TV3, La Fossa. Ajuntament d'Avinyonet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La productora Bausan Films iniciarà, aquest divendres, 12 d’octubre, el rodatge de la minisèrie La Fossa a diferents entorns i localitats d’Avinyonet del Penedès. El treball de producció de la cinta, de quatre capítols i amb data d’emissió prevista per a la temporada 2019-2020, s’estendrà fins el proper 1 de novembre.

Avinyonet del Penedès es transformarà en un plató de cinema durant tres setmanes. Els productors de La Fossa han escollit diferents punts de Les Gunyoles, Avinyó Nou i L’Arboçar, a més del polígon industrial de Can Merlines i les carreteres BV-2411 i BV2411, per al rodatge de La Fossa.

El centre de treball s’establirà al local de la Societat La Torre, a les Gunyoles, i tant veïns com veïnes podran assistir a la gravació de les diferents seqüències.

Bausan Films és una de les més reputades productores independents de Catalunya, autora de llargmetratges, documentals i curts, a més de cintes publicitàries. Entre els seus projectes més destacats hi ha la pel·lícula documental “Balseros”, de Carles Bosch, nominada als Òscar de 2003, o “Bucarest, la memòria perduda”, de 2009, premi Goya i Gaudí al Millor Documental.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.