Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC

Greg Nicotero, a Sitges: "Volem tornar als episodis més emocionals de 'The Walking Dead'"


ACN/ Pere Francesch Sitges

09-10-2018 16:08

El director i dissenyador d'efectes de la sèrie assegura que hi haurà més films de zombis sempre que hi hagi bones històries

El productor, director i dissenyador d'efectes especials de 'The Walking Dead', Greg Nicotero, al Festival de cinema de Sitges. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El productor, director i dissenyador d'efectes especials de 'The Walking Dead', Greg Nicotero, ha assegurat aquest dimarts des del Festival de cinema de Sitges que hi haurà sèrie per tres o quatre anys més. El certamen va projectar aquest dilluns a les deu de la nit el primer capítol de la novena temporada, que precisament va ser dirigit per Nicotero. Ha assegurat que volen tornar en aquesta temporada als episodis "més emocionals i amb més sentiment". Sobre el cinema de zombis, ha manifestat que sempre hi haurà espai per a bones pel·lícules de zombis mentre hi hagi bones històries i guions que explicar.

Nicotero va estar present a la sala Tramuntana per a presentar el capítol que ell mateix va dirigir. En la roda de premsa d'aquest dimarts ha apuntat que l'objectiu era anar en la direcció on estava la sèrie 'The Walking Dead' en les temporades 2, 3 i 4. "Volíem tornar a l'esperit d'aprofundir més en els personatges", ha assenyalat. Així mateix, ha recalcat que la interacció entre els personatges augmenta perquè l'objectiu "és tornar als episodis més emocionals i amb més sentiment".

Ha admès que encara no s'ha parlat del final de la sèrie, però ha assegurat que seguirà tres o quatre anys més segur. El productor ha assenyalat que la història anirà evolucionant i estan arribant nous personatges "excel·lents" que li dona un toc diferent.

El comiat de Rick Grimes

El dissenyador d'efectes especials també s'ha referit a la sortida d'Andrew Lincoln (Rick Grimes) de la sèrie, qui recentment va explicar el seu comiat de 'The Walking Dead'. "És una pena, però té nens i una família, porta vuit anys fent la sèrie i trobava faltar a dedicar-se més a la seva família", ha recalcat.

Sobre els films de zombis, ha considerat que sempre se'n seguiran creant mentre hi hagi històries bones que explicar i ha posat com exemple 'Tren a Busan' del director Yeon Sang-ho, que es va projectar al certamen de Sitges i va tenir un gran èxit. Ha apostat per a que els guionistes i directors busquin formes per trobar girs que les facin més fresques. Ha recordat que va treballar amb George Romero i Tom Savini en els seus inicis i ha admès que no s'hauria imaginat mai 35 anys després estar en un festival celebrant la seva carrera.

Nicotero ha recordat que va estar al Festival de cinema de Sitges on va rebre la Màquina del Temps l'any 2005. Ha assegurat que en aquell moment no havia fet res comparat amb el que ha fet des d'aquell moment fins ara.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.