Vegueria del Penedès

El Vilanova torna a ensopegar a dobles


CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú

16-10-2018 12:11

Felix Avila suma dos punts. CTT Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Debut a Casernes del Vilanova i es torna a repetir el guió. Vilanova 3 Vic 4, partit maratonià vibrant ben jugat i decepció final al dobles.

Els vilanovins ja conscients que aquestes coses podien passar i que tot partit que es guanyi serà molt treballat no han d’abaixar els braços.

El primer partit de Francesc Conde contra el base visitant va ser clar pels visitants. A partir d’aquí dos punts seguits de Felix Avila sobre un exdivisió d’honor com Carceller i partit molt controlat de Pablo Alday amb Miquel Ramos. No tindria opció en cap onze Conde amb Carceller i s’igualava el partit a 2.

Sergi Molist es fèia valer malgrat un bon primer set de Pablo Alday.

Així Felix Avila es veia obligat a guanyar per forçar el dobles. Malgrat començar perdent per dos sets i anar 6-0 al tercer en contra, es va refer per guanyar els tres sets seguits en un partit vibrant a la sala de Casernes.

El dobles va tornar a ser un calc de l’anterior. Mal inici dos sets avall i remuntada al tercer set, però ja no va haver més energia per completar la remuntada.

El Vilanova tindrà cap de setmana vinent un test important amb doble jornada, dissabte a Sant Cugat amb rival directe per la permanència i diumenge a casa contra el Nàstic Tarragona.
 

Guanyen els filials

Torna a ser una bona jornada pels tres filials del Vilanova. El B a preferent suma el tercer partit guanyat, això si amb un 4-3 patit contra el Lluïsos Gràcia.

Doble victòria 5-1 del Vilanova C a primera contra Collbató i Lluïsos Gràcia i liderat.

Per rematar l’enfrontament entre vilanovins i graciencs el Vilanova D guanya a Lluïsos 1-5 i es situa també en la lluita per l’ascens.

1a fase del promeses individual. En el nivell A el jugador que va arribar mes lluny Albert Carmona als quarts de final. Divuit jugadors mes competint en tots els nivells que mostren la bona salut del tennis taula vilanoví.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.