Vegueria del Penedès

PATINATGE

Ariadna Cuevas primera al Campionat de Tardor


CP Calafell Calafell

22-10-2018 10:19

Laura Planas, Ariadna Cuevas i Alba . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinc patinadores del Club Patí Calafell van participar el darrer cap de setmana al Campionat de la Tardor 2018 celebrat a Mont-roig del Camp.

Al nivell juvenil l’Ariadna Cuevas va pujar al més alt del podi. Al nivell infantil la Mireia Raventós va aconseguir la sisena posició i la Noa Fernández la dotzena. Al nivell cadet la Laura Planas va acabar divuitena, i al nivell certificat la Selma Guerrero,  que va aconseguir la classificació gràcies a les bones puntuacions obtingudes en els tres trofeus d’iniciació celebrats durant la temporada, va fer la cinquena posició.

Per altra banda, tres patinadores del Club van participar el passat 6 d’octubre al tercer Trofeu Iniciació celebrat a la Pobla de Mafumet, al nivell B la Lucia Solís va fer la setena posició, i l’Alexia Planas la dotzena; i al nivell C la Leire Vázquez va acabar setena.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.