Vegueria del Penedès

POLÈMICA SENTÈNCIA

El Suprem decidirà en un ple el 5 de novembre qui paga finalment l'impost de les hipoteques


ACN/ Tania Tapia Madrid

22-10-2018 13:54

Lesmes defensa l'actuació del president de la Sala Tercera i diu que està entre les seves atribucions legals portar el tema al ple

Pla general de la façana principal del Tribunal Suprem, amb periodistes en primer terme. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El president de la Sala Tercera del Tribunal Suprem, Luís María Díez-Picazo, ha convocat per al 5 de novembre el ple que ha de fixar el criteri definitiu sobre qui paga finalment l'impost de les hipoteques, si el banc o el client. La data s'ha acordat després d'una reunió d'urgència de més de tres hores al més alt nivell, en la que han pres part el president del Suprem i CGPJ, Carlos Lesmes, el vicepresident del Suprem, Àngel Juanes, els sis magistrats que van dictar la sentència de la setmana passada (que determinava que l'impost el pagava el banc, i no el client) i el president de la Sala Tercera. En un comunicat, Lesmes defensa l'actuació dels magistrats i també del president de la Sala Tercera i destaca que està entre les seves "atribucions legals" portar el tema al ple.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.