COPA CATALUNYA

El CB Sitges aconsegueix la primera victòria de la temporada

CB Sitges Sitges

23-10-2018 16:45

Va aconseguir vèncer en un partit vibrant que no es va resoldre fins l'últim segon al Reus

CB Sitges “A” - Ploms Reus. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 4a.

CB Sitges–Europe Basquetball Academy 69 -Ploms Saller Reus A 67

El partit començava d’allò més bé amb els jugadors decidits a capgirar la dinàmica. Parcial de 9 a 0 que obligava els visitants a aturar el joc. El Reus entrava al partit i després de retallar la distància i un joc d’imprecisions per part dels dos equips, s’arribava al final del primer temps amb empat al marcador, 18-18. Un cop perduda la iniciativa, els primes set minuts del segon quart van ser de domini reusenc amb un parcial de 4-17, marxaven d’onze punts, 20-31. Nervis al pavelló de Pins Vens, veient com el bon inici dels sitgetans havia estat un miratge. L’equip però va reaccionar i de quina manera. En tres minuts li tornava el parcial, 10-2, per arribar al descans amb un desavantatge de cinc punts, 32-37.

A la represa el Sitges-Academy aconseguia empatar el partit i aconseguia tornar a agafar la iniciativa, tot i que els avantatges eren mínims. El Reus Ploms però, a base de triples (5 triples al tercer període), principalment de la mà de jugador número 13, aconseguia un avantatge de quatre punts a falta de deu minuts, 53-57. Novament amb dos triples més i un parcial de 4-10, el Reus marxava de deu punts a falta de cinc minuts per acabar, 57-67. Semblava doncs, que el Sitges aconseguiria el mateix resultat que en els tres primers partits. Minut demanat per Piñero i els jugadors empesos pel públic, excepcional, que omplia les grades del pavelló, aconseguien el miracle amb un inspiradíssim Jordi Boronat. A falta de menys d’un minut pel final, els sitgetans aconseguien l’empat amb un parcial de 10-0, 67-67. El Reus Ploms va tornar a errar en el seu atac. Rebot del Sitges i una única possessió per acabar el partit. Els visitants, que només tenien una falta d’equip, forcen el Sitges a sacar des de la línia de fons del camp ofensiu a falta de dos segons. Altre cop, minut demanat per Piñero per preparar la jugada que podia donar la primera victòria al Sitges. I així va ser, la pilota va arribar a les mans de Boronat, que gairebé des de la línia de tres punts, aconseguia la cistella de dos punts per guanyar el partit, 69-67.

El proper partit serà diumenge dia 28 a les 18h a la pista del CB Castellar, equip amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

CB Sitges: Àngel, Oriol, Haro 11, Elies 6, Mauro 4, Marcus 13, Josep 6, Boronat 21, Nacho 2, Omar 6, Christian

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-18  14-19  21-20  16-10