Vegueria del Penedès

PATINATGE

Bon resultats dels patinadors del PA Sitges del cap de setmana


CPA Sitges Sitges

23-10-2018 18:46

Els patinadors del PA Sitges amb la seva entrenadora. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El diumenge 21 d'octubre es va celebrar la final de Interclubs Iniciació lliure al pavelló de Can Xarau Paco Arpides de Cerdanyola del Vallès.

Per aquesta final de la Copa Barcelona, el P.A. Sitges va presentar a tres patinadors en Iniciació A i D. Els tres van realitzar uns discos molt bonics, dirigits i coreografiats per Montse Arbós. En Iniciació A, Cora Ortiz va a estar molt a prop de fer pòdium amb una quarta plaça i en la categoria de Iniciació D, Joan Hilari es va proclamar subcampió seguit de Naiara Maldonado que va aconseguir una molt meritòria cinquena plaça.

Joan Hilari representarà al P.A. Sitges al novembre a la Copa Catalana d'Iniciació D que aquest any es celebrarà a la província  de Tarragona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.