Vegueria del Penedès

FUTBOL

La Granada posa el fre al Sitges


Toni Muñoz Sitges

24-10-2018 13:33

L’equip de Victor Doñate suma la primera derrota al Municipal i segona del campionat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sitges 1 – CF La Granada 3

Un Sitges desconegut sobretot al llarg de la primera part dona un bon pas enredera després de caure amb la Granada trencant d’aquesta manera la ratxa de quatre victòries consecutives.

L’equip que contava amb les absències per lesió de Xago al mig del camp i de Xavi Rodríguez, a la vegada que no sortia amb l’onze inicial ni Geri ni Alex Pérez es va veure sorprès per un equip, el penedesenc, molt ben col·locat en que el gol matiner del seu ‘killer’, Marc Dolcet els va indicar i de que manera el camí per acabar fent-se amb els tres punts al Municipal d’Aiguadolç, d’aquesta manera va aturar a un Sitges que havia agafat la directa de bons resultats.

El partit

Pràcticament sense poder entrar en el partit l’equip encaixava el gol de en Marc Dolcet en un badada en defensa però amb un bon remat de golejador visitant, després és cert que el Sitges va intentar reaccionar però sense trobar espais així com poca arribada, el segon gol de Marc Dolcet en que estava afortunat el porter, Javi Dorado, queia com una gerra d’aigua freda a l’equip quan semblava que jugant més per terra començava a posar més dificultats a la línia de darrera de La Granada, que fins les hores la seva pressió havia ofegat a l’equip sitgetà.

Va moure fitxa el tècnic del Sitges a la segona meitat amb l’entrada de més pólvora al seu atac, però potser va faltar més tranquil·litat, el gol de Calvo de penal deixava vist per sentencia el matx, arribant a les botes de Geri el gol del Sitges però massa tard al minut 85, arribant a la fi sense cap mes incidència a destacar.

Fitxa tècnica

UE Sitges: Javi Dorado, Pablo, (Alex Pérez 60) Álvaro Cardiel, Victor Navarro, Marc Martínez, Isaac Ximénez, (Rafa 60) Karim, Edgard Fontiveros, Javi Aroca (Dani Midcley 82) Jorge, (Jaume Jordi 46) Jano i (Gery 46).

El proper partit

Amb pràcticament sense marge d’errada l’equip viatja aquest dissabte al camp de la Pobla de Claramunt, conjunt que es troba tercer per la cua amb 4 punts dels partits que ha jugat, ha empatat 4 i perdent 3, conjunt que encara no sap que és guanyar, l’hora d’inici les 17 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.