Vegueria del Penedès

TANCANT LA TEMPORADA

Els Xicots de Vilafranca fan el 4 de 8 a la diada del Roser


Redacció Vilafranca del Penedès

29-10-2018 7:41

Els Xicots van obrir la diada amb el castell de més envergadura que portarien a plaça, el 4 de 8, un carro gros sòlid

Els Xicots de Vilafranca fan el 4 de 8 a la diada del Roser. Xicots de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de tot un dia de pluja i de dubtes sobre si es podria celebrar la diada del Roser, finalment a les 6 de la tarda el temps va fer una treva i els Xicots de Vilafranca van fer cap a la plaça de la Vila, acompanyats de les colles convidades, els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Era la diada de la colla, l’última oportunitat de l’any per als vermells de fer castells a casa.

Els Xicots van obrir la diada amb el castell de més envergadura que portarien a plaça, el 4 de 8, un carro gros sòlid, que permetia treure’s l’espina del que va quedar carregat al Concurs i també garantia una diada del Roser de 8 pisos. La colla va haver de descartar finalment el 3 de 8, per diverses baixes de tronc que no s’han pogut substituir les darreres setmanes. Així, el segon castell vilafranquí va ser el 5 de 7, amb l’objectiu de donar oportunitat de pujar un bon nombre de membres de la colla, igual que el 4 de 7 amb l’agulla de tercera ronda. L’actuació dels vermells va acabar amb dos pilars de 4.

Pel que fa a les colles visitants, els barcelonins van descarregar el 3 i el 4 de 8, i també el 5 de 7, a part de desmuntar un intent de torre de 8 amb folre. Per la seva banda, els tarragonins tancaven temporada, amb 3 de 8, 2 de 7 i 5 de 7.

Els de Cal Noi-Noi arriben a la recta final de temporada. Aquesta setmana assagen dimarts, a les 21 h. Dimecres a les 20 h faran la tradicional ofrena a la patrona de la colla, la mare de Déu del Roser, a la basílica de Santa Maria, mentre que diumenge, 4 de novembre, actuaran al migdia a la festa major d’Altafulla, on tancaran el calendari casteller. El dissabte 17 de novembre la colla celebrarà el sopar de final de temporada. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.