Vegueria del Penedès

IMPOSTOS MUNICIPALS

El govern socialista congela per 10è any consecutiu les taxes i impostos municipals


PSC Monjos Santa Margarida i els Monjos

31-10-2018 8:44

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern socialista a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, va aprovar aquest passat dilluns, en sessió plenària, no pujar els tipus impositius de les ordenances fiscals corresponents a l’exercici 2019. D’aquesta manera, s’assoleix ja els 10 anys consecutius sense pujada de les taxes i impostos municipals.

La prioritat del Grup Municipal Socialista, són les persones i un dels eixos principals de la seva política, són els temes socials. A la congelació dels impostos, cal afegir les nombroses exempcions i bonificacions tant de la taxa per la recollida domiciliaria de la brossa, com en l’impost de bens immobles o en preus públics de les instal·lacions esportives, especialment per les famílies més vulnerables i a les persones amb alguna discapacitat, que s’incorporen a les ja existents.

Des de l’any 2007, (últim any que es van pujar els impostos) fins el 2018, el IPC interanual al setembre, ha pujat un total d’un 16,7%. El que suposa un estalvi mitjà de més de 75€ per família.

CUP i ERC no voten a favor d’aquesta congelació, i eviten de nou, el debat de temes municipals, centrant totes les seves intervencions en el procés sobiranista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.