Vegueria del Penedès

CURSA

El disset de novembre arriba la Vilanova Night Run


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-10-2018 12:18

Imatge d'arxiu de la Vilanova Night Run. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta és la 7º edició de la Cursa Nocturna de Vilanova i el segon any que es repeteix el format de 5 quilòmetres. L'any passat es va arribar a la xifra 450 inscrits i aquest any les espectatives es d'arribar a les 500.

Aquest any també l'organització incorpora una cursa infantil per als més petits de 1km de distancia a les 18:15 hores. Els participants de la cursa infantil rebran una medalla com a obsequi, no hi han premis per arribada.

El recorregut com sempre serà per la zona del Passeig Marítim de Vilanova i la Geltru amb sortida i arribada a la plaça de l'Eixample de Mar a les 19:00h.

Les inscripcions estaran obertes fins el dia 11 de Novembre a la web www.vilanovanightrun.com o presencialment a la botiga Evasion Running de vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.