Vegueria del Penedès

FLASH

Renovació a la junta dels Amics del Drac de la Geltrú


VD

10-12-2003 12:45

Heribert Masana és el nou president de l'entitat vilanovina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Masana substitueix Jordi cosp en el càrrec després de la celebració del 25 aniversari del drac. Gerard Suñé s'encarrega de la vicepresidència i dels temes pirotècnics de la colla, Sílvia Ferrando és la secretària i relacions públiques de l'associació, Òscar Oller i Gertrudis Rex porten la tresoreria de l'entitat; i la comissió organtizadora del Tomb de Foc la formaran Pep Pasqual, José Montes i Francisco Medina.

El manteniment del vestiari recau sobre Gertrudis Rex i Abel Masana s'encarrega de les qüestions tècniques i artístiques del manteniment de les peces. Jordi Castañeda continuarà portant les relacions amb les mitjans de comunicació i els caps de colla són Xavier Mestres per al Dran gran; Blanca Soler i Gertrudis Rex, del Drac petit; i Xavier Santamans i Noel Moya, dels tabalers.

Els aspectes que vol treballar la nova junta són la voluntat de reinventar festes geltrunenques com ara el Corpus, Santa Gertrudis o el pregó de la festa major del barri; a més de buscar un encaix entre el futur centre cívic de la Geltrú i una possible Casa de la Festa de Vilanova. La junta també té posada la mirada en el 25 aniversari del Drac petit, al 2006.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.