Vegueria del Penedès

NETEJA VIÀRIA

L’Arboç implanta millores en la conservació i neteja de la via pública


Redacció L'Arboç

03-11-2018 8:23

Amb aquest objectiu ha aprovat l’adjudicació del servei de conservació, manteniment i neteja de la via pública amb la contractació de 2 persones

La Rambla de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb l’objectiu de millorar la neteja i el manteniment de la via pública, la junta de govern local de l’Ajuntament va donar llum verda al nou contracte de servei de conservació, manteniment i neteja de la via pública de males herbes i d’altres treballs municipals. Aquestes millores s’han traduït amb un reforç a l’equip de neteja municipal de dos operaris equipats que ja estan treballant des d’aquesta mateixa setmana.


Entre les tasques que tenen assignades destaca la neteja del paviment de males herbes i de la terra i la brutícia que les darreres pluges han causat. L’objectiu és donar resposta de manera més ràpida a les incidències que es detectin per part del mateix ajuntament o que siguin notificades pels veïns.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.