Vegueria del Penedès

CURS 2018-19

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges


Redacció Sitges

06-11-2018 16:19

La vintena de nens i nenes que participen d’aquesta experiència obren una etapa amb diferents reunions per presentar un projecte

Es constitueix el 16è Consell d’Infants de Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges ja té un nou Consell d’Infants, el 16è, integrat per 20 consellers i conselleres i que s’ha constituït oficialment aquest dilluns, al saló de plens de l’Ajuntament, davant la presència de l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; el regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, i pares i mares dels alumnes.

Aquest serà el darrer any de Consell d’Infantis per als representants de 6è, escollits el curs anterior, mentre que els alumnes del curs de 5è han començat a ocupar el càrrec  aquest dimecres. Tots ells representen l’alumnat de les escoles Esteve Barrachina, Miquel Utrilllo, Maria Ossó, Agnès de Sitges, Escola Pia i The Brithis School of Barcelona.

L’alcalde els ha entregat el nomenament oficial dels càrrecs electes i els ha agraït la voluntat d’haver-se presentat al Consell d’Infants. Miquel Forns ha explicat que “el motiu pel qual els vostres companys i companyes us han escollit és perquè penseu el que necessita Sitges. Aquest és l’objectiu que tenim tots i vosaltres podeu aportar el punt de vista necessari. Del treball que resulti a final de curs nosaltres, l’Ajuntament, en som responsables de portar-lo a terme. Us animo a que treballeu i parleu, oferint punts de vista diferent per arribar a un punt de trobada i acord per un objectiu: fer millor Sitges”.

El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, ha explicat als nens i nenes el funcionament del Consistori, amb les decisions que es prenen des de l’Ajuntament. “Vosaltres també heu estat escollits de manera democràtica, perquè de manera paral·lela a nosaltres pugueu parlar i debatre sobre coses que considereu que sou importants per millorar la nostra vila i ho decidiu a través d’un projecte, amb el que podeu comptar amb tot el nostre suport”, ha assegurat. Terrado ha parlat de “la gran responsabilitat que teniu i que heu d’afrontar amb il·lusió i amb ganes d’aportar el vostre granet de sorra per millorar Sitges”. 

Un cop constituït, la primera reunió del Consell d’Infants serà dilluns 19 de novembre a l’Espai Jove, on es votarà el dia en què es reuneixin mensualment tots els consellers. A finals de curs lliuraran a l’alcalde i al regidor responsable de l’àmbit que hagin triat els consellers el projecte per desenvolupar a la vila. L’anterior Consell d’Infants va impulsar ‘Artistic Time”, que proposava l’art urbà, amb diferents murals, i del qual en va parlar i recordar com s’està realitzant l’alcalde, Miquel Forns. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.