L’equip de Xavi Hereu veu com li remunta el Iberia jugant amb un jugador menys

UE Sitges-Suburense – Iberia C. AT.,A . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

UE Sitges-Suburense 1 – Iberia C. AT.,A 2

El Sitges -Suburense sumava la segona derrota consecutiva davant el Iberia en una partit amb dos parts del tot diferents. Els sitgetans que van saber aguantar el joc dur i subterrani dels visitants, llegint millor el guió del partit al llarg dels primers 45 minuts, però que no van saber controlar el patit a la segona meitat, cedint la possessió de la pilota a un Iberia que va acabar sumant els tres punts en joc tot i jugar amb 10 jugadors.

Es jugava amb un fort ritme per part dels dos equips amb arribades amb molt perill tot i que amb més sensació de perill en aquesta primera part per part dels sitgetans, amb un atac en que tan Viñola, Nico o Comin portaven de corcó a una defensa que repartien i molt, la va tenir l’equip sitgetà en una cessió visitant al porter dintre de l’àrea però amb poc encert en la execució de cara a barraca, un penal fet a Viñola al que Nico no desaprofitava al minut 44 feia que s’arribés al descans guanyant el Sitges-Suburense per 1-0.

Va canviar la decoració a la segona meitat sorprenentment, a la vegada que la lesió que patia el central Jaume Serrano va sumar al costat d’un Iberia que amb un jugador menys des de el minut 63 per l’expulsió amb vermella directa del seu dorsal 4, Mohamed Boziane, va saber fer-se amb la pilota i d’aquesta manera amb gols d’Amadeo Montero al 67 i de David Bejarano al 72 remuntaven guanyant el partit.