Vegueria del Penedès

PATINATGE

Bon cap de setmana per les patinadores del P.A. Sitges


CPA Sitges Sitges

15-11-2018 9:32

Les patinadores del CPA Sitges amb la seva entrenadora. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 10 de novembre a la tarda el P.A. Sitges representat per la nostra entrenadora Montse Arbós, s'ha traslladat a Montgat per realitzar les proves de nivell lliure B, C i D. 

Alexia Villalba ha aprovat el passi de nivell B i las seves companyes de patinatge artístic Kaira Ibáñez, Clàudia Simón i Andrea Álvarez el nivell D, aconseguint totes els seus respectius diplomes.

A més a més, El P.A. Sitges també ha participat aquest cap de setmana 10 i 11 de novembre al V Trofeu CPA Bigues I Riells i hem aconseguit dos podis. Erika Machado, amb un excel·lent disc, s'ha proclamat el dissabte, 1a classificada en Iniciació E i Núria Rosell ha tornat a pujar al podi, classificant-se 3a en categoria Juvenil.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.