Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

Ensenyament ampliarà i remodelarà l'escola La Parellada de Santa Oliva


ACN Santa Oliva

17-11-2018 9:57

Segons Bargalló, el projecte podria fer-se efectiu a partir del 2020

L'escola La Parellada de Santa Oliva. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha anunciat aquest divendres l'ampliació i la remodelació de l’Escola La Parellada de Santa Oliva durant una visita al centre. De fet, segons Bargalló el projecte podria fer-se efectiu a partir del 2020, un cop l’Ajuntament hi faci unes inversions de millora l'any vinent. D'altra banda, el conseller també ha visitat els centres educatius del Catllar i la Secuita. Al Catllar, Bargalló ha anunciat que s’està ultimant un conveni entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament per a la construcció d’una escola de música al costat de l’Institut Escola l’Agulla. Això permetrà que aquest centre pugui utilitzar els espais de l’escola de música durant l’horari lectiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.