Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

La Pedalada Barcelona-Sitges torna a revindicar la seguretat dels ciclistes


Redacció Sitges

17-11-2018 10:49

La XXIV edició de la Pedalada arrencarà aquest diumenge des del Canal Olímpic a Castelldefels amb la participació de més de 2.000 persones

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La XXIV edició de la Pedalada Barcelona-Sitges que arrencarà aquest diumenge des del Canal Olímpic a Castelldefels, no des de l’avinguda Maria Cristina com s’havia previst inicialment, amb la participació de més de 2.000 persones per a reivindicar la seguretat dels ciclistes amb el lema "Compartir amb respecte és més segur".

Els participants de la Pedalada Barcelona-Sitges recorreran els 20 quilòmetres de distància, travessant la carretera de les Costes, fins l'arribada a l'espai davant l'antic Aquàtic sobre les 11.00 hores, on serà llegit el manifest a càrrec del regidor d'Esports, Eduard Terrado.

La pedalada tindrà afectacions sobre la mobilitat. No es podrà circular per la carretera de les Costes entre les 9.15 i les 11.00 hores. En canvi, la circulació pels túnels de la C-32 serà gratuït lliurant el tiquet que distribueix l'organització abans de l’entrada dels túnels, a Port Ginesta i a la rotonda de la urbanització de La Llevantina.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.