Vegueria del Penedès

FUTBOL

Tres punts més al sac en un partit complet


Toni Muñoz Sitges

21-11-2018 14:00

Un nou triomf que col·loca al Sitges-Suburense vuitens a la taula amb 17 punts, amb 5 victòries, 2 empats i 5 derrotes

Sitges-Suburense – La Florida CF. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges-Suburense 3 – La Florida CF 1

El Sitges-Suburense es retroba amb la victòria al Municipal d’Aiguadolç guanyant a La Florida en un partit ben jugat per l’equip sitgetà, amb un joc ordenat saben en tot moment al que jugava l’equip de Xavi Hereu que feia bo el punt aconseguit al camp del Poble Sec, en aquest cas tot anava com anell al dit ja que sense patir res donava un cop d’autoritat en aquest enfrontament sent el millor  partit jugat fins a les hores al Municipal d’Aiguadolç.

Generant clares ocasions el gol no va arribar fins el minut 41 rematant un dels millors locals, Viñola, una pilota solta dintre de l’àrea, arribant al descans amb aquesta mínima avantatge al marcador. A la represa no trigava en empatar La Florida, és cert que s’estava jugant molt bé entre línies sense patir en defensa i per tant el gol per desequilibrar el marcador es trobava molt a prop, ho va fer Adrià Comí que havia sortit minuts abans al 63, després l’equip va seguir jugant amb criteri fent el tercer un Nico molt lluitador al 75. Encara van poder marcar algun que altre més però es va arribar a la fi amb aquest 3 a 1, sumant tres punts de mèrit a l’espera del segon partit consecutiu que te l’equip en aquesta propera jornada, la 13ena rebent al Martinenc. 

Fitxa tècnica

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Guillem Diaz, (Pau Almirall 71) Xavi Martínez, (Laureano 58) Albert Durango, Viñola, Kevin Amate, Jaume Serrano, Nico, Jorge Ayala (Bruno 71) Marc Navarro, (Adrià Comi 58) i Marc Martínez.

El proper partit

El Sitges-Suburense juga el segon partit consecutiu al Municipal d’Aiguadolç, reben al Martinenc 15è a la taula amb 10 punts, dels 12 partits jugats ha guanyat 2, empatant 4 i perdent 6, a camp contrari ha jugat 6 partits, guanyant 1, empatant 2 i perdent 3, l’hora d’inici les 17 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.