Vegueria del Penedès

AMB ARMA BLANCA

Busquen un home que hauria atracat dos establiments de Vilanova i la Geltrú amenaçant els empleats amb un ganivet


ACN Vilanova i la Geltrú

28-11-2018 10:16

La policia sospita que és l’autor d’un robatori en una benzinera i en un estanc

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vilanova i la Geltrú busquen un home presumptament acusat d’haver atracat una benzinera i un estanc de la mateixa zona de la ciutat amenaçant els empleats amb un ganivet. El primer dels robatoris va ser dimecres 21 de novembre prop de la mitjanit, quan la treballadora d’una benzinera de l’avinguda Jaume Balmes va denunciar que un home l’havia amenaçat amb un ganivet. El lladre li va reclamar i es va endur els 300 euros que hi havia a la caixa registradora en aquell moment. L’home va fugir sense que la policia l’aconseguís localitzar.

Dies més tard, dissabte 24, els treballadors d’un estanc a la rambla Josep Anton Vidal –situada a continuació de Jaume Balmes- van denunciar un atracament similar a l’anterior, motiu pel qual la policia sospita que es tracta de la mateixa persona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.