Vegueria del Penedès

Al Garraf, el lleure en lluita!


Coordinadora treballadores del Lleure Vilanova i la Geltrú

30-11-2018 11:03

29 de Novembre, Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!

Vaga del Lleure per un IV Conveni digne i contra el Decret de Menjadors!. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dijous 29 de novembre, un nombrós grup de treballadores del lleure, procedents de diferents escoles amb servei de menjador i extraescolars vam secundar la vaga, una jornada de lluita per denunciar la negociació a porta tancada del IV Conveni del Lleure, entre els sindicats majoritaris i la patronal, per exigir l’aturada del Decret de Menjadors i per teixir una organització de base en el món del lleure a nivell comarcal.

Després de la concentració i la lectura de manifest, una cinquantena de persones hem marxat a fer un passa-escoles informatiu, per explicar a la resta de treballadores de la comarca les nostres reivindicacions i a presentar la nostra organització: La Coordinadora de Treballadores del Lleure del Garraf. El passa-escoles ha arribat a totes les escoles de Vilanova i la Geltrú, Olivella i Ribes i parcialment a Sitges i Cubelles.

La Coordinadora de Treballadores del Lleure al Garraf neix amb la voluntat d’unir forces en un sector on la precarietat i la temporalitat és massa comuna. Un sector carregat d’amenaces com el IV Conveni del Lleure o el Decret de Menjadors.

La Coordinadora te com a objectiu construir una organització de base, assembleària i solidària entre totes les treballadores del lleure al Garraf.

Per tots aquests motius, us convoquem el proper dijous 13 de desembre a les 20:00h a l’Escola Cossetània per celebrar la primera assemblea general de la Coordinadora.

Entre totes, tot!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.