Vegueria del Penedès

ERC BAIX PENEDÈS

El vendrellenc Lluís Navarrete, nou president comarcal d’Esquerra Republicana


Redacció El Vendrell

03-12-2018 11:29

Navarrete ha destacat com a eixos de la gestió de la nova Permanent comarcal el treball des d’una perspectiva plural e integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans

El vendrellenc Lluís Navarrete, nou president comarcal d’Esquerra Republicana. ERC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El militant de la Secció Local del Vendrell, Lluís Navarrete, ha estat escollit President republicà del Baix Penedès, rellevant a en Toni Rufo, que ha ostentat el càrrec els darrers 3 anys, amb una candidatura de consens, que ha comptat amb el suport gairebé unànime de la militància que ha assistit al Congrés comarcal celebrat aquest passat dissabte 1 de desembre al Vendrell.

La candidatura encapçalada per Navarrete, també compta amb Carles Ribé de l’Arboç, com a secretari d'organització; Rafa Pardo, de Cunit, a la secretària de finances; Joan Ignasi López, de Sant Jaume dels Domenys com a secretari d’imatge, comunicació i política comarcal; Analís Revés d’Albinyana, com a secretària de la dona; Ivan Faccia, de Cunit, com a secretari de política municipal; Manel Roig, de La Bisbal del Penedès, com a secretari d'Acció Política i Sectorial; Albert Rovira, del Vendrell, a la secretaria de Joventut; Josep Figueres, de Llorenç del Penedès, a la secretaria de la Vegueria del Penedès; Pilar Verdun, de La Bisbal del Penedès, a la secretaria de Benestar Social; Carme Vilar del Vendrell, a la secretaria d'ensenyament i Martí Ventura de Sant Jaume dels Domenys, a la secretaria de política agrària.

En el seu discurs de presentació, Lluís Navarrete ha destacat com a eixos de la gestió de la nova Permanent comarcal el treball des d’una perspectiva plural e integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans, fent referència a més dels grans reptes que tenim per endavant en els propers mesos. Lluís Navarrete ha tingut també paraules d'agraïment pel president sortint, Toni Rufo i tota la seva executiva, a qui ha mostrat tot el reconeixement per la feina feta. També ha tingut un record especial per les preses i presos polítics, així com per les exiliades i exiliats, demanat que mantinguin el coratge com han fet fins ara.

El Congrés Comarcal ha comptat amb la presència de la Secretaria d’Organització d’ERC, Sus Martí i la diputada al Parlament i Presidenta Regional del Penedès, Lluïsa Llop.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.