PUBLICITAT
VITICULTURA ECOLÒGICA
03-12-2018 17:06
El celler Loxarel, pioner al Penedès en viticultura ecològica i en l’ús d’àmfores de fang per elaborar els vins, preveu tancar el 2018 amb un augment de les exportacions fins situar-les entre el 65 i el 68% del total de la producció. L’empresa atribueix aquestes xifres a la introspecció a mercats com el nord d’Europa, els Estats Units i el Japó. En el cas del mercat asiàtic, Loxarel ha destacat l’interès per la gamma de vins naturals ‘A Pèl’, fermentats en àmfora, mentre que als Estats Units lidera les vendes l’escumós ecològic de línia bàsica. Josep Mitjans i Teresa Nin, propietaris de Loxarel, han assegurat que l’aposta pels nous mercats internacionals respon al caràcter “inquiet i innovador” del seu celler, basat en reivindicar el ‘terroir’ penedesenc.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT