VITICULTURA ECOLÒGICA
03-12-2018 17:06
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
El celler Loxarel, pioner al Penedès en viticultura ecològica i en l’ús d’àmfores de fang per elaborar els vins, preveu tancar el 2018 amb un augment de les exportacions fins situar-les entre el 65 i el 68% del total de la producció. L’empresa atribueix aquestes xifres a la introspecció a mercats com el nord d’Europa, els Estats Units i el Japó. En el cas del mercat asiàtic, Loxarel ha destacat l’interès per la gamma de vins naturals ‘A Pèl’, fermentats en àmfora, mentre que als Estats Units lidera les vendes l’escumós ecològic de línia bàsica. Josep Mitjans i Teresa Nin, propietaris de Loxarel, han assegurat que l’aposta pels nous mercats internacionals respon al caràcter “inquiet i innovador” del seu celler, basat en reivindicar el ‘terroir’ penedesenc.
PUBLICITAT
PUBLICITAT