Vegueria del Penedès

CROS ESCOLAR

Classificacions Cros escolar del Garraf


Consell Esportiu del Garraf Vilanova i la Geltrú

05-12-2018 19:06

Segona prova de la Competició Comarcal de Cros Escolar. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

COMPETICIÓ COMARCAL DE CROS (JEEC 2018/2019)

Ja podeu consultar les classificacions de la segona prova de la Competició Comarcal de Cros Escolar de la temporada.

Els guanyadors i guanyadores de les diverses curses disputades pels voltants de les Pistes Municipals d’Atletisme Carme Sugrañes Blay (VNG), aquest passat diumenge 2 de desembre, van ser :

 

L’organització d’aquesta competició, a càrrec del  Consell Esportiu del Garraf dins del programa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2017-2018,  va comptar amb la col·laboració del Dinami-k i de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el suport del Consell Català de l’Esport.

La propera convocatòria de la  competició comarcal de cros escolar, classificatòria per la Final Nacional de Cros (JEEC 18/19), està prevista pel proper 13 de gener de 2019 i les inscripcions per la mateixa ja es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Resultats i Classificacions

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.