Vegueria del Penedès

NADAL 2018

Els Pastorets del Círcol Catòlic arriben als 40 anys de representació ininterrompudament


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-12-2018 10:21

El disseny del cartell d'aquest any ha estat encarregat als alumnes del Taller dels Sentits de Vilanova i la Geltrú, sota la direcció de Míriam Artigas

Els Pastorets del Círcol Catòlic arriben als 40 anys de representació ininterrompudament.. Els Pastorets

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 9 de desembre es va presentar el cartell i els Pastorets 2018-19, a la Sala Noble de la Casa Olivella. Enguany el disseny del cartell ha estat encarregat als alumnes del Taller dels Sentits de Vilanova i la Geltrú, sota la direcció de Míriam Artigas. El treballs han estat dissenyats aquest curs i han permès als seus creadors conèixer i traslladar sobre paper la visió que tenen sobre el Nadal i l’obra de teatre en qüestió.

Dels 9 treballs presentats l’escollit ha estat el d’Oriol Giraldos. L’acte va estar presentat per Adelaida Moya, regidora de Cultura, que va ressaltar el gran patrimoni que representen els Pastorets per la ciutat i Ignasi Gimeno, president del Círcol Catòlic, qui va agrair l’oportunitat d’aquesta experiència al Taller dels Sentits i als seus joves artistes.

El Círcol Catòlic representa els Pastorets des de finals del segle XIX. Enguany fa 40 anys que l’entitat representa aquesta obra ininterrompudament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.