Vegueria del Penedès

KARATE

El calafellenc Alex Sancho aconsegueix el bronze


Club Kodojo Calafell

25-12-2018 Última revisió: 31-12-2018 12:27

Alex Sancho aconsegueix el bronze. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El club d’arts marcials Kodojo (judo, karate i defensa personal), amb seu a Calafell de recent formació era la primera vegada que participava en un campionat oficial, obtenint un gran resultat en aquesta primera experiència

El passat dissabte dia 22 de desembre, el Calafellenc Alex Sancho, va aconseguir la medalla de bronze en el campionat de Catalunya de karate en la modalitat de kumite (combat).

El passat dissabte, es va realitzar el campionat de Catalunya de Karate a Moncada i Reixac, en el qual va participar el club Kodojo, amb un únic representant, l’Alex Sancho en la modalitat de sènior kumite -70kg. El club, de recent formació era la primera vegada que participava en un campionat oficial, obtenint un gran resultat en aquesta primera experiència. El competidor, Alex, va realitzar un gran campionat, perdent únicament amb el que a posteriori va ser el campió de Catalunya. Va ser una lluitada 3a posició, en la que esperem que sigui la primera medalla de moltes que han d’arribar. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.